Salade van artisjok, aardappeltjes en dragonvinaigrette

Salade van artisjok, aardappeltjes en dragonvinaigrette

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vinaigrette: pel en snipper de sjalot fijn. Snij de dragonblaadjes fijn.

  2. Meng het citroensap met de azijn. Klop er beetje bij beetje de verschillende olies door.

  3. Breng op smaak met peper en zout. Schep de sjalotjes en dragon erdoor.

  4. Snij de artisjokbodems in repen en schep de vinaigrette erdoor.

  5. Spoel de aardappelen, schil ze niet. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.

  6. Giet af en snij in blokjes.

  7. Schep de hete aardappelen door de artisjok. Laat de salade marineren tot de aardappelen afgekoeld zijn.

  8. Snij de spinazieblaadjes fijn en schep door de salade. Werk af met wat dragontakjes.