noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Aardappel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: pel en snipper de sjalot fijn. Snij de dragonblaadjes fijn.
-
Meng het citroensap met de azijn. Klop er beetje bij beetje de verschillende olies door.
-
Breng op smaak met peper en zout. Schep de sjalotjes en dragon erdoor.
-
Snij de artisjokbodems in repen en schep de vinaigrette erdoor.
-
Spoel de aardappelen, schil ze niet. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en snij in blokjes.
-
Schep de hete aardappelen door de artisjok. Laat de salade marineren tot de aardappelen afgekoeld zijn.
-
Snij de spinazieblaadjes fijn en schep door de salade. Werk af met wat dragontakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven