Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Schil de wortelen en snij in kleine blokjes.
-
Rits de rozemarijn- en tijmnaaldjes los en snij fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie. Voeg het vlees toe en bak rul.
-
Voeg de uisnippers, wortelblokjes en look toe en laat nog even meebakken.
-
Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg tijm, rozemarijn en worcestersaus toe. Laat 1 min bakken.
-
Overgiet met de wijn en laat inkoken. Blus met de fond. Voeg de erwtjes toe en laat tot ½ inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
-
Schep het vlees in een ovenschaal.
-
Schep de boter, room en ¾ van de Parmezaanse kaas door de warme puree en breng op smaak met zout.
-
Dek de vleessaus af met een laag puree. Trek er wat piekjes in met een vork en bestrooi met de rest van de kaas.
-
Bak goudbruin onder een hete grill.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven