Siroop: limoen – gember – munt – tijm
PT15M
4 porties
4 takjes verse munt
4 takjes tijm
esdoornsiroop
1 limoen
2 cm verse gember
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de limoen en snij in stukjes.
-
Schil de gember en snij in fijne stukjes.
-
Pluk de munt- en tijmblaadjes.
-
Doe alles in een glazen potje.
-
Vul met ahornsiroop tot bijna aan de rand.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven