Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de sinaasappel en snij in schijfjes van ± 1 cm, snij elk schijfje in 4 partjes.
-
Was de limoen en snij in stukjes.
-
Snij de vanillestok overlangs in twee. Schraap met de mespunt de zaadjes uit de peulhelften.
-
Doe alles in een glazen potje.
-
Vul met ahornsiroop tot bijna aan de rand.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven