noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika in fijne reepjes. Snij de kerstomaatjes in 2.
-
Hak de walnoten grof.
-
Zet de Spaanse lepelkaasjes kort in een warme oven.
-
Verdeel de jonge slablaadjes over de borden. Zet de warme lepelkaasjes in het midden van de sla en snij het hoedje eraf.
-
Werk af met de kerstomaatjes, paprikareepjes en gehakte noten.
-
Besprenkel met wat olijfolie en balsamicoazijn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven