Eieren , Vis , Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de kipfilets gaar in de groentebouillon. Laat afkoelen. Trek de kip in fijne sliertjes. Hou apart.
-
Snij het toastbrood in vierkantjes. Bak deze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Dressing: meng de eidooiers met de mosterd. Voeg de arachideolie er al roerend aan toe. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Werk verder af met yoghurt, look, ansjovis, limoensap en worcestershiresaus. Mix tot een homogene emulsie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snij de ijsbergsla in flinterdunne reepjes. Meng een weinig van de dressing onder de salade zodat deze lichtjes gemarineerd wordt.
-
Schik de salade in een diep bord. Leg de broodcroutons, stukjes kip en enkele ansjovisfilets erop. Werk af met de dressing en als laatste de Parmezaanse kaas.