Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de couscous in een kom. Giet het sinaasappel- en het citroensap erover. Dek de kom af met plasticfolie en laat de couscous 5 minuten rusten. De couscous zal al het sap opnemen.
-
Maak de couscous los met behulp van een vork.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in brunoise (= kleine blokjes).
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Snij de peterselie en munt fijn.
-
Meng de kruiden, tomatenblokjes en pijnboompitten onder de couscous. Versier met nog enkele blaadjes peterselie en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven