Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de couscous in een maatbeker. Overgiet met een gelijke hoeveelheid kokend gezouten water en laat 5 minuten rusten.
-
Spoel de paprika’s, komkommer en radijsjes. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snij alle groenten in kleine stukjes. Snij de tomaatjes in partjes.
-
Stort de couscous in een kom. Roer los met een vork en laat afkoelen.
-
Schep de groenten en peterselie door de couscous. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven