Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 4 eetlepels van de olijfolie in een ruime pan en rooster de couscous hierin onder voortdurend roeren, tot de olijfolie opgenomen is. Kruid met zout. Overgiet met kokend water tot de couscous goed onder staat. Dek de pan af en draai het vuur uit. Laat rusten tot al het water opgenomen is en de couscous gaar is.
-
Stort de couscous in een kom en roer de korrels los. Laat afkoelen.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte middendoor. Schraap de zaadjes eruit met behulp van een koffielepel. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Snij de tomaten in partjes. Verwijder de pitjes en snij in kleine stukjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Schep de groenten, hamreepjes en peterselie door de couscous. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven