Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de schorseneren schoon.
-
Maak de preistengels schoon en snij in ringen. Pel de look en snij in plakjes. Laat een klontje boter smelten in een ruime pot en stoof hierin de preiringen en lookplakjes aan.
-
Voeg schorseneerstukjes toe en overgiet met bouillon. Breng aan de kook en laat 30 minuten garen.
-
Bewerk de soep met de staafmixer, roer de room erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de salie in fijne reepjes.
-
Verwarm een klontje boter in een grote braadpan en wacht tot ze gaat bruisen en hazelnootbruin kleurt. Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide zijden aan. Kruid met peper en zout, voeg de salie toe en bak nog 1 minuut.
-
Verdeel een bodem soep over 6 kommen. Leg 3 sint-jakobsnoten in de kommen en druppel er wat saliehazelnootboter over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven