Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de bouillon.
-
Pel en snij de uien doormidden en snij elke helft in flinterdunne ringen.
-
Verwarm de boter in een braadpan. Stoof de uienringen glazig en bestrooi met suiker.
-
Laat op een laag vuur verder stoven tot de uienringen zacht en licht gekaramelliseerd zijn.
-
Bestrooi met bloem en roerbak.
-
Voeg de bouillon geleidelijk aan toe en breng aan de kook.
-
Zet het vuur lager en laat rustig indikken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven