Whoopies met crème au beurre van pindakaas en banaan

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Vet de muffinvorm in met 1 el zachte boter.

  3. Klop de eieren, de zachte boter en de suiker luchtig op.

  4. Smelt de chocolade in de melk in een pan en voeg bij het opgeklopte beslag.

  5. Meng het bakpoeder en snuifje zout met de bloem. Zeef de bloem en meng onder het beslag.

  6. Leg 1 el beslag in elke holte van de muffinvorm. Strijk glad met een lepel.

  7. Bak 10 min op 180°C.

  8. Laat afkoelen en haal uit de vorm.

  9. Wrijf de muffinvorm opnieuw in met zachte boter en herhaal met het resterende beslag.

  10. Crème au beurre: klop de zachte boter luchtig op tot de boter wit ziet zoals zalf. Meng de pindakaas en in stukjes gesneden banaan eronder.

  11. Smeer wat crème tussen 2 koekjes met een minipaletmes.

  12. Duw een beetje op de whoopies zodat ze blijven staan.Door de whoopies in een muffinvorm te bakken, krijg je een holte tussen de 2 koekjes om op te vullen met de crème, en heb je dikkere whoopies.