Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Whoopies
Zeef de bloem met het bakpoeder, de baksoda en een snuifje zout. Klop het ei los met de karnemelk en het vanille-extract.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de boter los met de suiker met een kneedhaak. Voeg ½ van de bloem toe en roer even door. Voeg ½ van de natte ingrediënten toe en roer goed door. Herhaal beide stappen tot alles werd toegevoegd en meng het geheel tot een stevig homogeen deeg.
-
Mix de rode bieten tot puree.
-
Giet de rodebietpuree, wittewijnazijn en rode kleurstof bij het deeg en meng het erdoor.
-
Schep het deeg in een spuitzak met een spuitmond van 10 mm. Spuit dotjes van 30 g verspreid op een ovenplaat met bakpapier. Laat voldoende plaats tussen de dotjes.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Vulling
Klop de boter met de bloemsuiker los. Klop de roomkaas en het vanille-extract erdoor. Vul een spuitzak met gekarteld mondje met de vulling. Zet koud.
-
Afwerking
Spuit op ½ van de afgekoelde whoopies wat roomkaasglazuur. Bedek met een tweede cakeje en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven