Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Zet de papieren vormpjes in het muffinbakblik.
-
Ingrediënten: 170.0 g Boni bio tarwebloem 1.0 el cacaopoeder 4.0 g bakpoeder 1.5 g zout
Meng de bloem met het cacaopoeder, het bakpoeder en het zout in een kom.
-
Ingrediënten: 100.0 g fijne suiker 110.0 g bruine kandijsuiker 185.0 g malse Spar boter
Doe de zachte boter in de mengkom van de keukenrobot. Voeg witte en bruine suiker toe en laat draaien tot het mengsel romig wordt.
-
Voeg de eieren 1 na 1 toe en laat draaien tot elk ei opgenomen is.
-
Ingrediënten: 3.0 el karmijnrode voedingskleurstof
Voeg de kleurstof lepel per lepel toe tot je de gewenste kleur bereikt.
-
Giet het bloemmengsel erbij en laat draaien tot een homogeen deeg. Schraap de zijkanten van de kom regelmatig los.
-
Vul de muffinvormpjes met behulp van een ijsschep tot iets onder de rand.
-
Bak in 25 min gaar in de voorverwarmde oven. Controleer met een houten prikker of ook de binnenkant gaar is en laat nog 5 min in het bakblik rusten.
-
Haal de cupcakes uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
-
Frosting
Ingrediënten: 170.0 g roomkaas 30.0 g malse Spar boter 1.0 buisjes vanille-extract 190.0 g bloemsuiker
Klop de roomkaas samen met de boter glad in de keukenrobot. Voeg vanille-extract, zout en bloemsuiker toe. Klop egaal en luchtig.
-
Schep in een spuitzak en bespuit de cupcakes met frosting of gebruik een plat mes en spatel de frosting over de cupcakes.
-
Bloed
Ingrediënten: 2.0 kl rode voedingskleurstof 1.0 el Boni Selection room 25.0 g bloemsuiker
Meng de ingrediënten voor het drakenbloed en druppel het over de cupcakes.
-
Werk af met Dracula-snoeptanden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven