Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng 250 g malse boter glad met de suiker. Meng de karnemelk eronder. Voeg de eieren toe en klop alles glad.

  2. Meng de cacaopoeder, de bloem, het zout en de rode kleurstof. Roer dit onder het eier-botermengsel tot een glad rood cakebeslag.

  3. Boter de springvorm goed in. Giet het beslag in de springvorm en bak 45 min in een voorverwarmde oven van 180°C.

  4. Controleer de gaarheid van de cake door er met een breinaald in te prikken, er mag niks meer aan de naald blijven plakken.

  5. Haal de cake uit de oven en laat afkoelen. Haal daarna de cake uit de springvorm.

  6. Snij de cake in 2 of 3 gelijke delen met en broodmes.

  7. Afwerking

    Smelt de witte chocolade en 200 g boter apart. Meng beide onder elkaar. Roer de Philadelphiakaas eronder en meng tot een glad smeerbaar geheel.

  8. Verdeel van de kaas tussen de 2 of 3 schijven cake.

  9. Schep de rest van de kaas in een spuitzak. Bedek de volledige buitenkant van de taart met dotjes kaas.

  10. Laat de cake hard worden in de koelkast alvorens te snijden.