Wrap met kalkoen en mangochutney

Wrap met kalkoen en mangochutney

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Chutney: schil de gember en snipper fijn. Schep alle ingrediënten, behalve de rozijnen, in een pan en breng aan de kook. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Voeg de rozijnen toe en laat nog een 10-tal minuten verder koken op laag vuur. Werk af met fijngesnipperde koriander.

  2. Bak de kalkoenfilet en snij vervolgens in dunne reepjes. Schil de mango en snij in blokjes of reepjes.

  3. Leg een tortillavel op een bord, schik daarop een paar blaadjes ijsbergsla, enkele kalkoenreepjes en mangoblokjes of -reepjes. Lepel nog wat mangochutney over de wrap.

  4. Vouw de onderkant naar boven en rol op als een sigaar.

  5. Steek een prikker door beide onderkanten. Snij de wrap in Hou de wraps bij elkaar door er een touwtje rond te knopen.