Entrecoteburger met hummus en mangochutney
Kookgerei
Bakpapier (1)
Gluten , Lactose , Melk , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Opgelegde ui:
-
Pel de rode ui en snij in ringen. Breng de rodewijnazijn, suiker, het water en zout aan de kook en giet over de ui. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Leg de paprika’s op een ovenplaat met bakpapier en laat 5 min bakken op 200°C in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het vel en snij in lange repen.
-
Verhit wat boter in een pan en bak de entrecoteburgers 3 min aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de komkommer in schijfjes.
-
Laat de rode ui uitlekken. Snij de pistolets doormidden.
-
Smeer de onderkant van de pistolets in met hummus en mangochutney. Beleg met een burger. Leg enkele schijfjes komkommer, wat paprika, rode ui en rucola erop. Bedek met het deksel van het broodje en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders