Eieren , Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Doe de gist in een kom. Voeg bloem, zout, suiker, bier, olie en het ei toe (in deze volgorde) en meng met een spatel.
Voeg beetje bij beetje het water toe tot je een homogene massa bekomt.
Laat het deeg ongeveer 1 uur rusten bij 20°C.
Voeg juist voor het gebruik het stevig opgeklopte eiwit onder het beslag.
Schil de appelen en verwijder het klokhuis. Snij in schijven van 1 cm dikte.
Dompel deze in het beignetdeeg, laat uitlekken en bak in hete frituurolie op 175 à 180°C.
Bestrooi net voor het opdienen met bloemsuiker.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven