Gebakken beignets met verse kaas en rabarbercompote
Ingrediënten
- 470 g verse kaas
- 60 g ricotta
- 3 Spar eieren
- 160 g zelfrijzende bloem
- 1 kl suiker
- Boni Selection arachideolie
- bloemsuiker
- 1 bokaal rabarbercompote
Recept
- Klop de eieren los en meng de verse kaas en ricotta eronder. Klop tot een glad beslag.
- Meng de bloem en suiker onder het beslag.
- Laat het beslag 10 min rusten.
- Vul de pan met arachideolie tot 4 cm hoogte en laat goed heet worden.
- Schep met de ijsschep beignets van het beslag en laat in de olie glijden.
- Frituur 3 à 4 min. Keer tijdens het bakken de beignets af en toe om, zodat ze rondom goudbruin zijn.
- Haal de beignets met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bestrooi de beignets met bloemsuiker en serveer met rabarbercompote.
Delen