Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren los en meng de verse kaas en ricotta eronder. Klop tot een glad beslag.
-
Meng de bloem en suiker onder het beslag.
-
Laat het beslag 10 min rusten.
-
Vul de pan met arachideolie tot 4 cm hoogte en laat goed heet worden.
-
Schep met de ijsschep beignets van het beslag en laat in de olie glijden.
-
Frituur 3 à 4 min. Keer tijdens het bakken de beignets af en toe om, zodat ze rondom goudbruin zijn.
-
Haal de beignets met een schuimspaan uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bestrooi de beignets met bloemsuiker en serveer met rabarbercompote.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven