Assortiment wildpatés

7de6e2b59a529e4cc9613995a2ec38c4b949ff784242c36208430a5925ac2830.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de fazantenpaté in kleine blokjes. Trek de blaadjes van het witloof los. Zet de blaadjes recht en zet de blokjes paté ertegen.

  2. Snij de reepaté in grotere stukken. Rooster het bruin brood. Snij het brood in even grote stukken als de reepaté. Versier met wat veenbessen.

  3. Steek met een uitsteekvorm rondjes uit de hazenpaté. Snij de gedroogde vijgen even groot. Snij de augurken in kleine plakjes. Zet de paté op de gedroogde vijgen en werk af met enkele plakjes augurk.

  4. Rooster het wit brood en snij de korsten eraf. Snij de sneden diagonaal in Snij de eendenpaté ook in driehoekjes. Snij de appel in fijne frietjes. Versier de paté met de appelfrietjes en een walnoot.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit