Bistec encebollado (steak met ui)

86d1da47412bbeacde4954e78a4a21f88d2cd1fadebcc1c1eb956ae34faf1c2e.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel het vlees met warm water. Wrijf het in met de citroen, bestrijk met de geperste look en kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en oregano. Laat het vlees rusten.

  2. Snij de paprika’s in 2, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes. Pel de ui en snij in dunne partjes. Bak de uipartjes in olie tot ze glazig worden, voeg de paprikareepjes toe. Besprenkel met azijn en laat stoven tot het vocht verdampt is. Haal uit de pan.

  3. Bak het vlees in olie in dezelfde pan. Snij het vlees in plakken en verdeel over de borden. Leg er de ui-paprikamengeling over en werk af met de fijngesneden bladpeterselie.

  4. Serveer met rijst en bonen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit