Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven op 170°C.
Klop de zachte boter met de suiker tot een lichtbruine romige massa.
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met anti- aanbaklaag. Laat ze even afkoe- len en wrijf de pelletjes eraf. Maal de noten fijn.
Voeg de eieren beetje bij beetje toe aan het botermengsel. Klop de gemalen hazelnoten en de bloem er ook door.
Pel de bananen en snij ze in kleine stukjes. Schep ze samen met de vanillesuiker en de chocolade- gallets door het deeg.
Stort het deeg in een beboterde vorm. Bak goudbruin en gaar in 1 uur.
Let op: als de bovenkant van de cake te donker wordt, dek je ‘m af met aluminiumfolie.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven