Bloemkoolpizza met zure room, spruitjes, beenham en graantjesmosterd

884acc93c03d04d8de7898a02259d98da192ebfde454f8e4a95f2536512d81fc.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de zure room met de mascarpone. Kruid met peper en zout.

  2. Smeer dat over de bloemkoolpizzabodem.

  3. Reinig de spruitjes door de buitenste blaadjes los te maken.

  4. Snij de spruitjes zo fijn mogelijk en verdeel over de pizza.

  5. Snij de beenham in kleine stukjes en verdeel over de pizza.

  6. Smeer hier en daar wat graantjesmosterd op de pizza.

  7. Rasp wat rauwe bloemkool over alles.

  8. Werk de pizza af met gemalen gruyère.

  9. Zet in een voorverwarmde oven van 210°C en bak gedurende 15 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit