Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal uit de oven en laat iets afkoelen.
Snij de tomaatjes en de uitgelekte mozzarella in fijne plakjes.
Snij het brood bovenaan in plakjes maar net niet helemaal door; de onderkant moet dus aan elkaar blijven.
Smeer in elke opening een beetje groene pesto en druk er een plakje tomaat en mozzarella tussen.
Verpak het brood in aluminiumfolie maar laat de bovenkant open. Zo kan het teveel aan vocht ontsnappen en het brood krokant blijven.
Plaats 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C, tot de kaas gesmolten is.
Serveer onmiddellijk.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven