Taartvorm Ø 24 cm (1)
Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Splits de eieren. Klop het eiwit stijf. Voeg 50 g suiker en een snuifje zout toe en klop verder tot je een blinkend eiwitschuim krijgt.
Klop de room met de overige suiker stijf.
Roer eerst de eidooiers en nadien de bloem erdoor. Spatel het eiwit eronder.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet de bakvorm in met boter.
Verdeel het beslag over de bakvorm en verdeel 200 g druiven erover.
Bak 40 min in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen in de bakvorm.
Werk af met de overige druiven en wat bloemsuiker.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven