Cake met yoghurttopping en bessen

0ce252a2044d1e484b3b7fe4bcc302f37ea4e711470407cc5c7cf3facea11070.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Breek de eieren boven een mengkom en klop de suiker erdoor tot een witte crème. Smelt de boter en laat wat afkoelen.

  3. Voeg gesmolten boter, bloem en bakpoeder toe en meng tot een stevig glad deeg.

  4. Vul de bakvorm en strijk glad. Zet in de voorverwarmde oven en bak 25 minuten.

  5. Meng de yoghurt met de suiker.

  6. Snij de vanillestok in de lengte middendoor en schraap met de botte kant van een mes het merg eruit.

  7. Roer het vanillemerg door het yoghurtmengsel.

  8. Haal de cake uit de oven en bestrijk de warme cake met het yoghurtmengsel. Verdeel de bessen erover.

  9. Plaats nog 10 minuten in de oven.

  10. Haal uit de oven en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit