Cannelloni van gemarineerde koolrabi met geitenkaas en gerookte forel

03b00dd3dd4b28e681302808602ba3dfc83605a6426c43b53c94bed8e44e9938.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng 2 dl water met de rijstazijn aan de kook en los de suiker erin op. Laat afkoelen.

  2. Schil de koolrabi’s en snij met de mandoline in flinterdunne plakken.

  3. Giet het afgekoelde vocht over de plakjes koolrabi en laat 24 u marineren.

  4. ’s Anderendaags: snij de rode biet in kleine blokjes.

  5. Snij de appel met schil in kleine blokjes.

  6. Klop de geitenkaas luchtig en los met de room. Snipper er wat bieslook over en breng op smaak met peper en zout.

  7. Schep de geitenkaascrème in een spuitzak.

  8. Dep de plakjes koolrabi droog en spuit er een laagje geitenkaas op. Rol tot een cannelloni en laat even rusten in de koelkast.

  9. Snij de forel in balkjes.

  10. Dresseer het bord, werk af met kervelplukjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit