Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Meng de zelfrijzende bloem met de vanillesuiker, de melk en een snuifje zout en kneed tot een egaal deeg.
Rol het deeg uit op een bebloemd werkoppervlak tot een rechthoek van 10 x 30 cm.
Smelt de boter in een mok in de microgolf.
Wrijf de mok in met de boter en schep ze over in een tweede mok. Smeer ook deze mok in met de boter.
Roer de overige boter door de kandijsuiker en kaneel.
Smeer dit mengsel volledig uit op het deeg en rol het deeg in de lengte op. Snij de rol doormidden en steek elke rol in een ingevette mok.
Gaar elk apart 1 min 20 sec op 900W in de microgolf.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven