Croque van notenrozijnenbrood met geitenkaas en spek

1ee2c24da52140aa191f9582830a201467b1795159c64fbaab809d15ca10803b.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bestrijk 1 kant van elke snede notenrozijnenbrood met boter.

  2. Verwijder het steeltje van 2 vijgen en snij ze in dunne schijven.

  3. Beleg de niet-beboterde kant van de 4 sneden notenrozijnenbrood met gezouten spek, geitenkaas en schijfjes vijg. Besprenkel met vloeibare honing.

  4. Bedek elke croque met een tweede snede notenrozijnenbrood, nu met de beboterde kant naar boven.

  5. Bak goudbruin en krokant in een croquestoestel.

  6. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan op een matig vuur al roerend goudbruin.

  7. Besprenkel de rucolamix met de olie en frambozenazijn. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Verwijder het steeltje van de overige vijgen. Snij elke vijg in kwartjes.

  9. Snij elke croque in 2 en leg er wat rucolamix en 2 vijgenkwarten bij.

  10. Versier met balsamicocrème en werk af met pijnboompitten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit