Eiersalade

2de9b1c1bc17274a21113f597ca243cd27616858362fdc39462595047b39dc00.jpg

Allergenen

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng water aan de kook en kook de eieren hard gedurende 8 minuten. Giet af en laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren.

  2. Snij de eieren in kleine stukjes en meng ze met de mayonaise en mosterd. Snipper de bieslook fijn. Meng de hespenblokjes en de bieslook onder de eiersalade. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  3. Snij het stokbrood in sneetjes van 2 cm en rooster ze kort in een warme oven.

  4. Verdeel de eiersalade over de sneetjes stokbrood en werk af met een takje platte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit