Gebakken kabeljauw met lookpuree en champignons

66684463e9a6f4a3d0d4f33468e82bbd7a10b703665460b49a0bace8b3f66a8d.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look. Schil de aardappelen en snij in stukjes. Kook de aardappelen samen met de look. Giet af en laat drogen op het vuur.

  2. Giet de melk en room bij de aardappelen. Voeg de boter toe. Plet alles tot een homogene massa. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Reinig de champignons en snij in stukken. Bak de champignons in hete boter. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de kabeljauwfilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout.

  5. Hak de peterselie fijn.

  6. Schik de puree in het midden van het bord. Leg de kabeljauw erop en verdeel de champignons rond de puree. Werk af met fijngehakte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit