Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng voor de marinade het water aan de kook met de suiker en de wijn.
-
Snij de vanillestok doormidden en voeg toe aan de rest van de ingrediënten. Laat 15 minuten doorkoken.
-
Schil de ananas en snij in flinterdunne plakken. Was de venkel, verwijder de steeltjes en snij eveneens in flinterdunne plakken.
-
Schik de plakken ananas en venkel in een schaal.
-
Laat de gekruide suikersiroop iets afkoelen en zeef de siroop. Giet over de carpaccio. Dek de schaal af en plaats 1 nacht koel.
-
Schik de plakjes venkel en ananas op de borden. Schep er een bol ijs op en werk af met een plukje venkelgroen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven