Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en verwijder de harde middenkern. Snij de ananas in plakjes.
-
Meng de pastis met de suiker en het sap van 1 citroen.
-
Leg de ananasplakjes in de pastismengeling en laat kort marineren.
-
Haal ze uit de marinade en gril op een hete barbecue. Bestrooi tijdens het grillen met de zeste van 1 citroen.
-
Haal van de barbecue en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven