Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Paprikazalf: pel de uien en snij ze grof. Snij de paprika’s overlangs en leg in een ovenschaal. Laat 30 min garen in een voorverwarmde oven op 160°C.
Mix de zachtgegaarde paprika’s en uien fijn tot een zalf. Werk af met een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout.
Kabeljauwballetjes: snij de kabeljauw in kleine stukken.
Pel de sjalotten en snipper fijn.
Pluk de korianderblaadjes en hak fijn. Mix alles fijn in een keukenblender. Voeg de eiwitten toe. Kruid met peper en zout.
Maak van de kabejauwfarce balletjes van 30 g. Stoom 10 min in een stoommandje.
Serveer de paprikazalf erbij.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven