Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Hak de chocolade in stukjes.
-
Meng de kokosrasp met de honing. Meng in een andere kom de boter met de suiker tot een smeuïg mengsel. Voeg de bloem, havervlokken, cranberry’s, het kokos-honingmengsel, de kaneel en 2 eetlepels water toe. Meng goed.
-
Maak met de helft van het deeg een rechthoek van ± 20 x 30 cm. Verdeel de chocoladestukjes erover en bedek met de rest van het deeg.
-
Duw de beide lagen met de rug van een lepel tot een homogeen blok.
-
Bak gedurende 40 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Snij in stukken en bewaar in een koekendoos.
-
Tip: je kan deze gezonde repen als tussendoortje eten, bij een kop koffie of thee, of verbrokkelen in yoghurt of over een bolletje ijs.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven