Glanzende minicakejes

32a8948b3906026e4207bd768a4c027c53931ec7ed5fca481f4af357d490b9f9.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de boter smelten en los de suiker hierin op.

  2. Splits de eieren en voeg de eierdooiers aan de boter toe. Klop de eiwitten stijf.

  3. Zeef de bloem en meng ze daarna onder het botermengsel. Meng de opgeklopte eiwitten voorzichtig onder het deeg.

  4. Lepel het deeg in de minicakevormpjes en bak in een voorverwarmde oven van 170°C ± 10 minuten.

  5. Verwarm de koffie en laat hierin de 2 eetlepels suiker smelten. Week het gelatineblaadje in koud water, knijp goed uit en voeg toe aan de warme koffie. Roer goed tot het gelatineblaadje opgelost is. Laat afkoelen.

  6. Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. Overgiet met de koffiesiroop

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit