Minicakes met abrikozen en yoghurt PT1H 24 porties 1 zakje gedroogde gist 3 Spar eieren 20 g boter 250 g suiker 125 g Spar boter 6 abrikozen 125 g natuuryoghurt 350 g Spar bloem

Minicakes met abrikozen en yoghurt

42b712fdfa0adf0e71fc07a6775b4557c43296863913db642f9bfd0d41058022.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Doe de yoghurt in een kom. Voeg de suiker en de eieren toe. Meng tot een luchtig beslag. Laat de boter smelten.

  3. Zeef de bloem en roer onder het mengsel. Voeg de gist ook toe. Giet de gesmolten boter bij het mengsel.

  4. Beboter de vormpjes in het muffinblik en vul voor met het beslag. Snij de abrikozen in partjes en steek in elk vormpje een stukje abrikoos.

  5. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.