Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de boter smelten en los de suiker hierin op.
-
Splits de eieren en voeg de eierdooiers aan de boter toe. Klop de eiwitten stijf.
-
Zeef de bloem en meng ze daarna onder het botermengsel. Meng de opgeklopte eiwitten voorzichtig onder het deeg.
-
Lepel het deeg in de minicakevormpjes en bak in een voorverwarmde oven van 170°C ± 10 minuten.
-
Verwarm de koffie en laat hierin de 2 eetlepels suiker smelten. Week het gelatineblaadje in koud water, knijp goed uit en voeg toe aan de warme koffie. Roer goed tot het gelatineblaadje opgelost is. Laat afkoelen.
-
Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen. Overgiet met de koffiesiroop
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven