Griekse yoghurt met geroosterde havermout en gedroogde vruchten

88029c158f47818bb7f79c49314f67b9a3a350a78ed4067689d7a1af72242c6e.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak vooraf de geroosterde havermout: verwarm de oven op 175°C. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en strooi de havermoutvlokken erop. Meng de vlokken met een snuifje kaneel, 1 eetlepel plantaardige olie en 1 eetlepel agavesiroop. Bak dit tot de vlokken een lichtbruine kleur krijgen.

  2. Schep de yoghurt in kommen en schenk het sinaasappelsap over de yoghurt.

  3. Verdeel de geroosterde havermoutvlokken over de yoghurt.

  4. Voeg de gedroogde vruchten toe. Werk af met honing en eventueel een beetje kaneel en kokosrasp.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit