Groene aspergesalade met burrata, kruidenvinaigrette en gekonfijte kerstomaten

493160ef1acd9e99ddcc371103389590f16f466810ecad7aa2c94b480e0e1ac2.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 140°C.

  2. Verdeel de kerstomaten over een ovenschotel. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout en roer de suiker erdoor.

  3. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.

  4. Schil de uiteindes van de groene asperges en verwijder het houterige deel.

  5. Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.

  6. Vinaigrette

    Blancheer de peultjes en erwtjes 1 min en de groene asperges 2 min in kokend, gezouten water. Giet af en verfris in koud water.

  7. Verdeel de asperges over de borden met de rucola, peultjes en erwten.

  8. Leg op elk bord een bol burrata en wat kerstomaten en besprenkel met de vinaigrette. Kruid met cayennepeper en fleur de sel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................