Lactose
, Melk
en noten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Breng de quinoa met het water aan de kook. Zet het vuur zachter en laat de quinoa staan tot al het vocht opgeslorpt is. Kruid met peper en zout. Roer de quinoa los en laat afkoelen.
Snipper de lente-ui fijn. Snij de vijgen in kleine stukjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Hak ze in de lengte in staafjes.
Roer de honing door het citroensap en voeg een snuifje zout toe. Giet de olie er druppelsgewijs door en klop stevig tot een dressing.
Schep de lente-ui en de vijgen door de quinoa. Roer de dressing erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de glaasjes.
Rol de flinterdunne plakjes worst tot een hoorntje. Plaats ze in de quinoa. Werk af met amandelstaafjes en een streepje balsamicocrème met vijgen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders