Hartige courgettemuffins

ba604f063f12d51da15bfa4010453d1e8c597bc8f0c5898cfa71b95a9675e1ce.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Vet de muffinvorm in met bakspray en laat drogen.

  3. Rasp de courgette, bestrooi met zout en laat uitlekken in een vergiet. Snij de tomaatjes in stukjes. Snij de olijven in plakjes.

  4. Smelt de boter.

  5. Klop de eieren los met de melk en de gesmolten boter.

  6. Meng de bloem met het bakpoeder en een snuif zout.

  7. Roer het eimengsel erdoor tot een glad beslag.

  8. Knijp het overtollige vocht uit de courgette en schep door het beslag samen met de kaas, pijnboompitten en tomaatjes. Kruid met oregano, peper en zout.

  9. Verdeel het beslag over de muffinvorm en schik de plakjes olijf erbovenop.

  10. Bak goudbruin en gaar in 30 min.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit