Hartige pannenkoeken met rode pesto en ricotta

2f0dc12ccd50e3a80f5345154177b1abc387bd72ee45a6cea6f0c18593fcecb6.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de eieren met de melk en kruid met peper en zout. Voeg de bloem toe en meng tot een deeg.

  2. Verwarm wat olijfolie in een pan. Giet wat deeg in de pan en bak zo 12 pannenkoeken.

  3. Schil de zoete aardappel, snij in blokjes en bak krokant en gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. Versnipper de basilicumblaadjes.

  5. Meng de pesto met de ricotta en meng de basilicum eronder.

  6. Snij elke bol mozzarella in stukjes.

  7. Verdeel de ricottacrème, mozzarella en gebakken zoete aardappel over de pannenkoeken.

  8. Rol de pannenkoeken op.

  9. Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie.

  10. Leg de pannenkoeken in de vuurvaste schotel en zet in de oven op 180°C.

  11. Rasp net voor het opdienen wat Parmezaanse kaas over de pannenkoeken.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit