Havermout gegaard in haverdrink met dadels en gekaramelliseerde peertjes

64a5eefd43d464728668bc773b4872a342e7e3dc90b6a5a186ea951f116c11db.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de havermout een 8-tal min op een zacht vuurtje gaar in de haverdrink.

  2. Was en snij de peren in 8 gelijke stukken.

  3. Bak de partjes peer goudgeel in een beetje boter.

  4. Bestrooi met een goeie el suiker en laat karamelliseren.

  5. Verwijder de pit uit de dadels en snij in schijfjes.

  6. Schep de havermoutpap in een diep bord.

  7. Schep de gekaramelliseerde peertjes op de havermout en werk af met de dadelstukjes.

  8. Sprenkel wat kandijsiroop over de havermout. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit