Havermoutpap met amandeldrank, kaneel, appel en druif

6de3df949f5ca420f26a08568639c4e423434b661b21708f504b5f77cbf88afc.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de amandeldrank aan de kook.

  2. Roer de havermout en kaneel erdoor. Laat 2 minuten op een laag vuur. Haal van het vuur en laat nog 5 minuten staan.

  3. Verdeel de havermoutpap in de kommetjes.

  4. Spoel de appel, snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij in fijne plakjes.

  5. Spoel de druiven en snij in Verwijder indien nodig de pitjes.

  6. Garneer de havermoutpap met de appelschijfjes, druiven en nog wat extra kaneel.

  7. Tip: deze havermoutpap is zowel warm als koud lekker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit