Homemade granola

1b41232054c69bf6b6f898ab22814b620772e89fb3514a8ca6d79e288c48f58b.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Verhit de siroop met de zonnebloemolie in een pan tot het mengsel volledig vloeibaar is.

  3. Hak de gemengde noten grof. Schep alle zaden, gemengde noten, zout en kaneelpoeder erdoor.

  4. Schep het mengsel van de droge ingrediënten goed door het siroopmengsel.

  5. Spreid het mengsel uit op 2 bakplaten. Zet de granola ongeveer 45 minuten in de oven, tot het mengsel goudbruin is. Schep elke 10 minuten om.

  6. Neem de granola uit de oven en laat afkoelen.

  7. Hak de gedroogde vruchten en schep ze erdoor. Bewaar in een luchtdichte, afgesloten bokaal of doos.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit