Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 1 el chiazaad en 100 ml amandelmelk in elk glas. Roer de zaadjes onder de melk en laat 1 nacht rusten in de koelkast.
-
Haal de glaasjes ‘s anderendaags uit de koelkast.
-
Schik in elk glas 1 el hazelnootpasta op de chiapudding.
-
Pel de bananen en snij in schijfjes. Verdeel de bananen over de pudding.
-
Werk de pudding af met granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven