Chiapudding met amandelmelk en een vleugje vanille
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof.
-
Snij de vanillestokken in de lengte doormidden. Schraap met de botte kant van een mes het merg uit de peulen. Doe ze met de amandelmelk in een kom en klop stevig los.
-
Voeg het chiazaad en de ahornsiroop toe en roer goed om.
-
Plaats 1 nacht in de koelkast; het mengsel dikt dan mooi in tot de consistentie van pudding.
-
Schep een laagje pudding in een glas, met daarboven een laagje bessen en gehakte noten. Herhaal dit en eindig met bessen en noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders