Chiapudding met amandelmelk en een vleugje vanille

6Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 1 l Alpro Amandelmelk Original
  • 170 g Boni Selection chiazaad
  • 2 vanillestokjes
  • 4 el ahornsiroop
  • 200 g blauwe bessen
  • 250 g bramen
  • handvol Spar walnoten
Recept

1. Hak de noten grof.
2. Snij de vanillestokken in de lengte doormidden. Schraap met de botte kant van een mes het merg uit de peulen. Doe ze met de amandelmelk in een kom en klop stevig los.
3. Voeg het chiazaad en de ahornsiroop toe en roer goed om.
4. Plaats 1 nacht in de koelkast; het mengsel dikt dan mooi in tot de consistentie van pudding.
5. Schep een laagje pudding in een glas, met daarboven een laagje bessen en gehakte noten. Herhaal dit en eindig met bessen en noten.

< naar recepten