Hotdog met witte pens en appel

Allergenen

Lactose, Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de eikenbladsla en pluk de blaadjes.

  2. Snij de appel in plakjes en besprenkel met citroensap om verkleuring tegen te gaan.

  3. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Bak de helft aan in boter. Kruid af met teriyakisaus, peper en zout en laat mooi bruin bakken.

  4. Bak de witte pensen goudbruin in boter.

  5. Meng mierikswortel, zure room en mayonaise tot een homogene saus.

  6. Bak de broodjes, indien nodig, krokant af in de oven.

  7. Snij de broodjes open, beleg met krokante eikenbladsla. Leg de witte pens erop. Beleg deze met de gebakken rode ui en appel. Werk af met een beetje saus en rauwe uienringen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit