Kerstboom in bladerdeeg

e30e1c2a4b890644975cbabb923f0949cb965722737ada0b885fe6ba7b187d32.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bestrijk 1 vel bladerdeeg met tomatenpesto.

  2. Leg het ander vel bladerdeeg op de pesto en druk aan.

  3. Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.

  4. Snij een grote kerstboom uit het bladerdeeg. Doe het overige bladerdeeg weg.

  5. Maak een rechte snede in het midden van de kerstboom tot aan de voet van de kerstboom. Snij niet volledig door het bladerdeeg zodat de kerstboom nog 1 geheel blijft.

  6. Snij nu aan elke zijkant repen uit het bladerdeeg. Snij niet helemaal door tot aan het midden, hou 1 cm vrij zodat de kerstboom nog 1 geheel blijft.

  7. Twist de repen een paar keer rond.

  8. Klop het ei los en meng de olijfolie eronder. Bestrijk de kerstboom met het losgeklopt ei.

  9. Bak 25 min in de oven op 200°C, tot het bladerdeeg goudbruin gebakken is.

  10. Laat afkoelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit